Felhasználó név:  Jelszó:  Regisztráció Elfelejtett jelszó
 
 
 
 

 

Szép kártya elfogadó hely


 
2010-06-04   |   

A Pécsi Horgász Egyesület az alábbi két tájékoztatást adta ki:

- Pécsi Horgász Egyesület vezetősége értesíti mindazon horgászokat, akik a Malomvölgyi II. tavon horgásznak, hogy 2010. június 04-től (péntketől) a Pécs Holding Zrt. bizonytalan időre megiltotta a horgászoknak és a kirándulóknak a parkerdő látogatását. A rendkívüli csapadékmennyiség következtében a talaj olyan mértékben felázott, hogy a tó körüli fák kisebb szél hatására is könnyen kidőlhetnek,a gyökereik a laza taljban nem tudnak kellően kapaszkodni, ezért rendkívül balasetveszélyesek. Tisztelt horgászaink megértését kérjük, hiszen ez a helyzet így valóban balesetveszélyes, és valószínű, hogy csak néhány napról, esetleg egy hétről van szó.

- Értesítjük a horgásztársakat, hogy várhatóan szombaton (2010.június 5-én) a Malomvölgyi II-es tóba, az Üszögi tóba és az Ivánbattyáni tóba pontytelepítés lesz. Azért "várható" a telepítés, mert a haltermelők halastavai is az esőzések miatt nehezebben halászhatók, sőt a legtöbb helyen nem is tudnak lehalászni. Amennyiben a megrendelt mennyiség nem áll rendelkezésre, akkor szombaton csak a Malomvölgyi tóba telepítünk, a többi tóba csak a jövő héten lesz szállítás. A telepített mennyiség a tóparti parkolóban lesz közzétéve.

Vissza az aktuálisokhoz....
 

Duna és Dráva folyó töltésen történő járműközlekedés rendje
bővebben.. pdf megnyitás
2017-05-11
Baranya Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság I. és II. osztálynak 2017. június 17-én (szombaton) kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2016-06-03
Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság az I. osztálynak 2016. június 18-án, míg a II. osztálynak 2016. június 19-én kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2015-10-09
2015. november 22-én kerül megrendezésre a II. Kökényi pergető verseny a Malomvölgyi I. (Kökényi tó) tavon. A versenyről bővebb információk: Mészáros András 30/663 1052 számon.
további részletek....
 
Mi a véleménye az online területi jegyek bevezetéséről?
Ideje volt modernizálni a területi jegyeket is, jól használható.
Jó volt a nyomdai úton előállított papír alapú területi jegy.
Ha nem kell nyomtatni az online jegyeket, akkor jó megoldás lesz.
 
 Vendég: 27
 Legújabb tagunk: Szaboi353