Felhasználó név:  Jelszó:  Regisztráció Elfelejtett jelszó
 
 
 
 

 

Szép kártya elfogadó hely


 
2010-12-27   |   Horgászrendi változások

A Szövetség által hasznosított vízeken a testületek javasaltára és jóváhagyása mellett az alábbi horgászrendi módosítások, változások lépnek életbe 2011-ben:

Pécsi tó: A korábbi 8 kg-os legnagyobb kifogható ponty méret 6 kg-ra módosult, tehát az e feletti kifogott pontyot vissza kell engedni a tóba. Továbbá bővül a horgászrend a következővel: A horgász köteles a horgászengedélyét a horgászat során magánál tartani. A horgászengedély, személyazonosításra alkalmas, arcképes igazolvánnyal együtt érvényes. Ennek eddig is eszerint kellett volna működnie, most azonban külön hangsúlyt kapott. Az árak nem változtak.

Dráva folyó:  A horgászrend nem változot, csak a kijelölt kíméleti területen történő horgászati tilalom ideje lett igazítva a naptárhoz. Azaz: A Mailáthpuszta alatt található Súgó nagygáttól a mailáthpusztai sziget nyugati sarkáig általános horgászati tilalom van érvényben február 28-tól június 10-ig. Ez időszakban a területen tilos horgászni! A felnőtt éves engedély 4500 Ft, az ifjúsági éves 2200 Ft lesz, a napi engedélyek ára nem változott.

Kovácsszénájai tó: A horgászrend nem változott, viszont az összevont területi engedéllyel továbbra is 30 db nemes hal fogható, de ez nem lehet több 60 kg-nál. Az árak nem változtak. Tehát: Az összevont területi engedéllyel a Kovácsszénájai tavon 30 db nemes hal vihető el, ami összesen legfeljebb 60 kg lehet. Az egyéb halakra ez nem vonatkozik, ott maradt a napi 3kg.
Vissza az aktuálisokhoz....
 

Duna és Dráva folyó töltésen történő járműközlekedés rendje
bővebben.. pdf megnyitás
2017-05-11
Baranya Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság I. és II. osztálynak 2017. június 17-én (szombaton) kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2016-06-03
Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság az I. osztálynak 2016. június 18-án, míg a II. osztálynak 2016. június 19-én kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2015-10-09
2015. november 22-én kerül megrendezésre a II. Kökényi pergető verseny a Malomvölgyi I. (Kökényi tó) tavon. A versenyről bővebb információk: Mészáros András 30/663 1052 számon.
további részletek....
 
Mi a véleménye az online területi jegyek bevezetéséről?
Ideje volt modernizálni a területi jegyeket is, jól használható.
Jó volt a nyomdai úton előállított papír alapú területi jegy.
Ha nem kell nyomtatni az online jegyeket, akkor jó megoldás lesz.
 
 Vendég: 142
 Legújabb tagunk: Szaboi353