Felhasználó név:  Jelszó:  Regisztráció Elfelejtett jelszó
 
 
 
 

 

Szép kártya elfogadó hely


 
2012-03-26   |   
Képtár megnyitása

Zsibóton, a Domolosi-tó partján szombaton elbúcsúztatták Balogh Lászlót, aki múlt pénteken halt bele sérüléseibe Magyarlukafa és Vásárosbérc között. A 44 éves szigetvári férfi életének P. Márió, ismert mozsgói orvvadász vetett véget különös kegyetlenséggel, hivatásos vadász- vadőr ismerősét pedig súlyosan megsebesítette.

Családja, barátai és tisztelői vettek végső búcsút március 16-án 15 órakkor a tragikus körülmények közt elhunyt Balogh Lászlótól, az ismert horgász-rekordertől, elhivatott természetvédőtől. A csendes megemlékezésen beszédet mondott Heninger Zsolt, a Domolos-Zsibót Horgászegyesület elnöke, felidézte Balogh László életútját, kitért élet- és természetszeretetére, valamint elhunytának megrázó körülményeire. Bokor Károly a megyei Horgász Szövetség elnöke beszédében szintén méltatta Balogh Lászlót, a Dráva folyó iránti vonzalmát, különleges kapcsolatát a természettel. A fiatalon elhunyt Balogh László rendszeresen szerepelt a horgász újságok rekordlistáján, a szebbnél szebb fogásait már csak a fényképek és emlékek őrzik.
A megemlékezés alatt feltámadt a szél,  távolban villámlás és égzörgés hallatszott, mintha az ég is háborogna az értelmetlen halál láttán.
A Domolosi tóba két megjelölt harcsát is kihelyeztek, melyek Balogh László emlékét őrzik, kifogásuk után vissza kell helyezni őket, hadd fogja ki minél több horgász.
Balogh Lászlónak barátai emlékkövet állítottak a tóparton, és ezentúl a most először (április 01-én) megrendezésre kerülő pergető horgászverseny is őrzi nevét és emlékét.

Vissza az aktuálisokhoz....
 

Duna és Dráva folyó töltésen történő járműközlekedés rendje
bővebben.. pdf megnyitás
2017-05-11
Baranya Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság I. és II. osztálynak 2017. június 17-én (szombaton) kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2016-06-03
Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság az I. osztálynak 2016. június 18-án, míg a II. osztálynak 2016. június 19-én kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2015-10-09
2015. november 22-én kerül megrendezésre a II. Kökényi pergető verseny a Malomvölgyi I. (Kökényi tó) tavon. A versenyről bővebb információk: Mészáros András 30/663 1052 számon.
további részletek....
 
Mi a véleménye az online területi jegyek bevezetéséről?
Ideje volt modernizálni a területi jegyeket is, jól használható.
Jó volt a nyomdai úton előállított papír alapú területi jegy.
Ha nem kell nyomtatni az online jegyeket, akkor jó megoldás lesz.
 
 Vendég: 50
 Legújabb tagunk: Szaboi353