Felhasználó név:  Jelszó:  Regisztráció Elfelejtett jelszó
 
 
 
 

 

Szép kártya elfogadó hely


 
2012-12-07   |   Horgászrendi változások 2013-ban
Képtár megnyitása A következő évben jó hír a Pécsi tavi és Kovácsszénájai horgászoknak, hogy a testületek döntése értelmében nem emelkednek az engedély árak. Horgászrenben a Pécsi tavon csak néhány ponton lesz változás -figyelembe véve a horgászok visszajelzéseit, igényeit- , remélhetőleg mindegyiket pozitívan fogadják majd az ott horgászók. Az egyik ilyen változás, az éjszakai 0-24 óráig tartó horgászidő kitolása szeptember hónapra is, a három nyári hónap (június, július, augusztus) mellett. A másik fontos változás, hogy a "klasszikus" napi engedélyt felváltja a 24 órás engedély, amely a kitöltéstől számított 24 órát érvényes. A fogható mennyiség ezzel az engedéllyel megegyezik a 0-24 óráig érvényes korábbi napi engedély fogható mennyiségével (2 db méretkorlátozással védett hal és 3 kg egyéb). Az így fogott halakat az adott napra kell beírni a fogási naplóba, ami nem lehet több a törvény által leírt napi kifogható mennyiségnél (méretkorlátozás alá eső halakból fajonként naponta 3 db, összesen 5 db fogható meg).
A Kovácsszénájai tavon is változni fog a horgászati idő, a márciusi nyitástól szinte az év végéig (vagy ha befagy, befagyásig) lehet majd a tervek szerint horászni.
A Dráva folyóra vonatkozó engedély árakat a testület kis mértékben javasolta megemelni, a felnőtt éves engedélyt 5500 Ft-ra, az ifjúsági évest 2800 Ft-ra, a napi engedélyek ára nem változik. Itt a horgászrend kiegészül a Dél-dunánúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség kikötéseinek beillesztésével, amit a hatóság előírt.
Vissza az aktuálisokhoz....
 

Duna és Dráva folyó töltésen történő járműközlekedés rendje
bővebben.. pdf megnyitás
2017-05-11
Baranya Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság I. és II. osztálynak 2017. június 17-én (szombaton) kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2016-06-03
Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság az I. osztálynak 2016. június 18-án, míg a II. osztálynak 2016. június 19-én kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2015-10-09
2015. november 22-én kerül megrendezésre a II. Kökényi pergető verseny a Malomvölgyi I. (Kökényi tó) tavon. A versenyről bővebb információk: Mészáros András 30/663 1052 számon.
további részletek....
 
Mi a véleménye az online területi jegyek bevezetéséről?
Ideje volt modernizálni a területi jegyeket is, jól használható.
Jó volt a nyomdai úton előállított papír alapú területi jegy.
Ha nem kell nyomtatni az online jegyeket, akkor jó megoldás lesz.
 
 Vendég: 11
 Legújabb tagunk: Szaboi353