Felhasználó név:  Jelszó:  Regisztráció Elfelejtett jelszó
 
 
 
 

 

Szép kártya elfogadó hely


 
2012-12-11   |   Megyei elismerések horgász egyesületi tisztségviselőknek
Képtár megnyitása A megyei küldöttközgyűlés most szombaton, december 08-án tartotta a soron következő ülését, amelyen az időjárási körülmények miatt a szokásosnál kevesebben vettek részt. A beszámolók és a 2013-as költségvetés megvitatása, elfogadása után a Szövetség által alapított kitüntetések átadására került sor. A kitüntetésekre a tagegyesületek által javasolt, az egyesületekben régóta kiemelkedő, legtöbbször társadalmi munkát végző személyek javasolhatóak. Az ilyen emberek legtöbbször minden elismerés és köszönet nélkül teszik a dolgukat, nem is vesszük észre mennyire fontos és önzetlen munkát végeznek. Hiányukat, végzett munkájuk súlyát csak akkor érzékeljük, amikor már nem vállalják tovább, vagy már nincsenek közöttünk. Az elismerések ezeknek az embereknek a munkavégzésére, eredményeikre próbálja felhívni a figyelmet, ha csak egy kis időre is. Három elismerés is átadásra került szombaton, méltatva munkájukat.
Baranya megye horgászsportjáért érdemérmet, a legmagasabb kitüntetést kapta a Komlói Bányász Horgász Egyesületből Hovorka Béláné (Ilike), aki az egyesület gazdasági felelőse, versenycsapatuk tagja.
Baranya megye horgászsportjáért érmet, a második legrangosabb kitüntetést kapta Cserfai Nándor a Birjáni Horgász Egyesület volt elnöke. Nevéhez fűződik a Birjáni horgásztó megépítése, annak partján a horgásztanya létrehozása is.
Baranya megye horgászsportjáért plakettet kapott, a harmadik legrangosabb kitüntetést, Ambrus József a Komlói Bányász Horgász Egyesület titkára.
Gratulálunk nekik, sok erőt és türelmet a további munkához!
Vissza az aktuálisokhoz....
 

Duna és Dráva folyó töltésen történő járműközlekedés rendje
bővebben.. pdf megnyitás
2017-05-11
Baranya Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság I. és II. osztálynak 2017. június 17-én (szombaton) kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2016-06-03
Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság az I. osztálynak 2016. június 18-án, míg a II. osztálynak 2016. június 19-én kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2015-10-09
2015. november 22-én kerül megrendezésre a II. Kökényi pergető verseny a Malomvölgyi I. (Kökényi tó) tavon. A versenyről bővebb információk: Mészáros András 30/663 1052 számon.
további részletek....
 
Mi a véleménye az online területi jegyek bevezetéséről?
Ideje volt modernizálni a területi jegyeket is, jól használható.
Jó volt a nyomdai úton előállított papír alapú területi jegy.
Ha nem kell nyomtatni az online jegyeket, akkor jó megoldás lesz.
 
 Vendég: 49
 Legújabb tagunk: Szaboi353