Felhasználó név:  Jelszó:  Regisztráció Elfelejtett jelszó
 
 
 
 

 

Szép kártya elfogadó hely


 
2013-05-27   |   Megyei elismerések horgász egyesületi tisztségviselőknek
Képtár megnyitása A megyei küldöttközgyűlés szombati (május 25) ülése tisztújító ülés is volt egyben, melyen az öt éves ciklus lejártát követően választásokra került sor, más napirendi pontok mellett. A Szövetség elnökének Bokor Károlyt, alelnöknek Takács Józsefet, ügyvezető elnöknek Kapitány Zsoltot választották a küldöttek. Az elnökség tagjainak Dobi Ferencet, Heninger Zsoltot, Kóródi Jánost, Kozma Józsefet, Matoricz Sándort, Péter Krisztiánt, Szekeres Károlyt, Varga Istvánt, Várszegi Gábort és Vátyi Lászlót. Felügyelő bizottság elnökének Oláh Lászlót, tagjainak Hollender Józsefet és Trubina Ferencet. A tisztújítást követően, egyesületi javaslatokra megyei elismerések átadására is sor került.
Baranya megye horgászsportjáért érdemérmet kapott Soós Lajos, Szili László és Hollender József a Pécsi Bányász Horgász Egyesület 1959-es alapító tagjai, akik 2010-ig még vezető tisztségeket töltöttek be az egyesületbe.
Baranya megye horgászsportjáért érdemérmet kapott Barakonyi Anna a Nyugdíjasok Horgász Egyesületének volt gazdasági vezetője, az egyesület alapító tagja, és az egykori Pécsi Építők Horgász Egyesületének vezető tisztségviselője.
Baranya megye horgászsportjáért érdemérmet kapott Kocsis Károly a Domolos-Zsibóti Horgász Egyesület vezetőségi tagját, aki több mint 25 éve dolgozik az egyesületért.
Baranya megye horgászsportjáért érdemérmet kapott Szlancsik János és Csizmadia Gábor a Herman Ottó Horgász Egyesület aktív tagjai, akik társadalmi aktivitásukkal kiemelkedő munkát végeznek a mai napig az egyesületüknél.
Gratulálunk nekik!
Vissza az aktuálisokhoz....
 

Duna és Dráva folyó töltésen történő járműközlekedés rendje
bővebben.. pdf megnyitás
2017-05-11
Baranya Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság I. és II. osztálynak 2017. június 17-én (szombaton) kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2016-06-03
Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság az I. osztálynak 2016. június 18-án, míg a II. osztálynak 2016. június 19-én kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2015-10-09
2015. november 22-én kerül megrendezésre a II. Kökényi pergető verseny a Malomvölgyi I. (Kökényi tó) tavon. A versenyről bővebb információk: Mészáros András 30/663 1052 számon.
további részletek....
 
Mi a véleménye az online területi jegyek bevezetéséről?
Ideje volt modernizálni a területi jegyeket is, jól használható.
Jó volt a nyomdai úton előállított papír alapú területi jegy.
Ha nem kell nyomtatni az online jegyeket, akkor jó megoldás lesz.
 
 Vendég: 33
 Legújabb tagunk: Szaboi353