Felhasználó név:  Jelszó:  Regisztráció Elfelejtett jelszó
 
 
 
 

 

Szép kártya elfogadó hely


 
2013-12-23   |   2014 évi engedélyek
Képtár megnyitása Felkerültek a Szövetség hasznosításához tartozó vizek 2014 évi területi engedély árai, az Engedélyárak menüben bővebben lehet tájékozódni, a többi engedélyről egyelőre nincs információnk. A legtöbb területi engedély ára nem változott, annak ellenére, hogy a költségek folyamatosan emelkednek, viszont apróbb horgászrendi változások több helyen is lesznek. Ilyen pl. a Pécsi tónál május hónapban 0-24 óráig terjedő horgászidő kitolása, így májustól szeptember végéig lehet folyamatosan horgászni. Új típus a Kovácsszénájai tóra érvényes felnőtt éves engedély, amelyet több horgász is hiányolt.
A horgászatot szabályozó új Halgazdálkodásról és hal védelméről szóló CII. törvény számos új szabályozást vezet be, amit majd a végrehajtási rendelete fog részletezni, ez azonban a mai napig még nem került elfogadásra. A jövő évi engedélyek váltása már néhány egyesületnél -amelyek nyitva vannak két ünnep között- lehetővé fog válni, erről érdemes tájékozódni. A 2014. évi állami jegy érvényessége 2015. január 31-ig fog tartani, párhuzamosan a fogási napló leadási ideje is kitolódik 2015. február 28-ig. A fogási napló (már az állam állítja elő, így ára is emelkedett 200 Ft-ra) teljesen új köntöst kapott, ami kialakításában nem túl szerencsés, az apró betűk és a fogás rögzítésére kialakított kis táblázatok sok gondot fognak okozni.  Minden horgászattal eltöltött napot be kell jelölni a naplóba található naptáron, és be kell írni még horgászat előtt, hogy melyik horgászvízen kezdjük el a horgászatot. Változtak az ívási tilalmi idők, és a méretkorlátozásokban is vannak változások. A napló vezetéséről információkat a fogási naplóban találunk, érdemes mindenkinek áttanulmányozni!
Vissza az aktuálisokhoz....
 

Duna és Dráva folyó töltésen történő járműközlekedés rendje
bővebben.. pdf megnyitás
2017-05-11
Baranya Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság I. és II. osztálynak 2017. június 17-én (szombaton) kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2016-06-03
Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság az I. osztálynak 2016. június 18-án, míg a II. osztálynak 2016. június 19-én kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2015-10-09
2015. november 22-én kerül megrendezésre a II. Kökényi pergető verseny a Malomvölgyi I. (Kökényi tó) tavon. A versenyről bővebb információk: Mészáros András 30/663 1052 számon.
további részletek....
 
Mi a véleménye az online területi jegyek bevezetéséről?
Ideje volt modernizálni a területi jegyeket is, jól használható.
Jó volt a nyomdai úton előállított papír alapú területi jegy.
Ha nem kell nyomtatni az online jegyeket, akkor jó megoldás lesz.
 
 Vendég: 54
 Legújabb tagunk: Szaboi353