Felhasználó név:  Jelszó:  Regisztráció Elfelejtett jelszó
 
 
 
 

 

Szép kártya elfogadó hely


 
2008-12-09   |   Horgászrendi változások a Pécsi tavon
Képtár megnyitása Tisztelt horgásztársak! A 2009 évben változik a Pécsi tó horgászrendje, mely a halállomány védelme mellett a kedvezőbb horgászlehetőségeket kívánja szolgálni. Legfontosabb változás, a békés halak egész éven át történő horgászati lehetőségének biztosítása, amit régóta igényelnek a tavon horgászók. 2008 évben a halasítás értéke meghaladta a területi engedély bevételeket, így a horgászfogásokra remélhetőleg pozitív hatással lesz. 2009-ben a területi engedélyek árai nem változnak. A változásokat az alábbi pontokban részletezzük:

- A horgászat minden halfajra a tó kiolvadásától a tó év végi befagyásáig engedélyezett, tehát töröltük az évek óta fennálló, békés halakra vonatkozó október 15.-e utáni horgászati tilalmat!
-   Az amurt egész évben lehet fogni, megszűnik a tavalyi július 25-ig szóló korlátozás, amely a növényesedés megállítása miatt lett bevezetve!
-   Csuka, süllő, balinra az országos ívási tilalmi idõk vonatkoznak. Harcsára általános ívási tilalom vonatkozik (szemben az országos horgászrenddel), tehát május 4.-től június 15.-ig nem lehet harcsára horgászni és kifogni!
-   A nemes halakra az országos méretkorlátozás érvényes, a 8 kg-nál nagyobb kifogott pontyot a tóba kíméletesen vissza kell helyezni, elvinni tilos!  
-   A horog behordása, és a horgászhely megjelölése a mederben továbbra is tilos!

Kérünk mindenkit a horgászrend betartására!
Vissza az aktuálisokhoz....
 

Duna és Dráva folyó töltésen történő járműközlekedés rendje
bővebben.. pdf megnyitás
2017-05-11
Baranya Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság I. és II. osztálynak 2017. június 17-én (szombaton) kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2016-06-03
Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság az I. osztálynak 2016. június 18-án, míg a II. osztálynak 2016. június 19-én kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2015-10-09
2015. november 22-én kerül megrendezésre a II. Kökényi pergető verseny a Malomvölgyi I. (Kökényi tó) tavon. A versenyről bővebb információk: Mészáros András 30/663 1052 számon.
további részletek....
 
Mi a véleménye az online területi jegyek bevezetéséről?
Ideje volt modernizálni a területi jegyeket is, jól használható.
Jó volt a nyomdai úton előállított papír alapú területi jegy.
Ha nem kell nyomtatni az online jegyeket, akkor jó megoldás lesz.
 
 Vendég: 194
 Legújabb tagunk: Szaboi353