Felhasználó név:  Jelszó:  Regisztráció Elfelejtett jelszó
 
 
 
 

 

Szép kártya elfogadó hely


 
2008-12-09   |   Kovácsszénájai tó nyitása
Képtár megnyitása

A Kovácsszénájai tavon 2009 tavaszán újra indul a horgászat! A területi engedély ára nem változik. A tóba a tavasz folyamán nagy mennyiségű hal (zömében ponty) kerül telepítésre, amelyet az év folyamán folyamatosan pótlunk, nyáron afrikai harcsával kiegészítve.

A tóba torkoló tisztított szennyvízbefolyó csövet meghosszabbítjuk, bevezetjük a gyékényes, sásos, mocsaras részre, ami a szennyvízben lévő szerves anyagot részben megköti és lebontja.  Így csökkenne a tó szerves anyag terhelése, ami a halpusztulás egyik kiváltó oka volt.  Egyelőre  hatósági engedélyeztetés alatt van az ügy. Terveink szerint a ragadozó halaknál az érzékenyebb süllő helyett csukát telepítünk.

Az összevont engedéllyel rendelkező horgászok kárpótlásul - a le nem horgászhatott idővel arányosan - 17 000 Ft kedvezményben részesülnek a 2009-es engedély árából.

Vissza az aktuálisokhoz....
 

Duna és Dráva folyó töltésen történő járműközlekedés rendje
bővebben.. pdf megnyitás
2017-05-11
Baranya Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság I. és II. osztálynak 2017. június 17-én (szombaton) kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2016-06-03
Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság az I. osztálynak 2016. június 18-án, míg a II. osztálynak 2016. június 19-én kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2015-10-09
2015. november 22-én kerül megrendezésre a II. Kökényi pergető verseny a Malomvölgyi I. (Kökényi tó) tavon. A versenyről bővebb információk: Mészáros András 30/663 1052 számon.
további részletek....
 
Mi a véleménye a Horgászkártya bevezetéséről?
Ideje volt modernizálni a horgászokmányt, jó az új plasztik Horgászkártya.
Jó volt a régi papír alapú horgászigazolvány.
Nem volt értelme az új plasztik Horgászkártya bevezetésének.
További fejlesztések kellenek a Horgászkártyához kapcsolódóan.
 
 Vendég: 28
 Legújabb tagunk: Vietoriszr