Felhasználó név:  Jelszó:  Regisztráció Elfelejtett jelszó
 
 
 
 

 

Szép kártya elfogadó hely


 
Új vezetés a MOHOSZ élén | 2014-12-10
Kép 
November 28-án pénteken tisztújító választmányi ülését tartotta a Magyar Országos Horgász Szövetség. A 10:30-ra összehívott ülésen a Választmányi tagok – azaz a területi szövetségek által létszámarányban delegált horgászvezetők – a napirendekben többek között tárgyalták a horgász okmányrendszer korszerűsítését, a Horgász Egyesületek Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Szövetségének ingatlankérdését, majd beszámoló hangzott el a 2014-ben végrehajtott feladatokról, a határozatok végrehajtásáról, a felügyelő bizottság öt éves munkájáról, az etikai és egyeztető bizottság tevékenységéről és a MOHOSZ elmúlt 5 évben végzett feladatairól. A napirendeket az ülésen közel 90 százalékos arányban jelen lévő választmány az igen részletes, összesen több mint 150 oldalas írásbeli anyag és szóbeli kiegészítések alapján elfogadta, majd a 7. napirendben tisztújításra került sor.

A MOHOSZ jelölő bizottságának elnöke, Dr. Veres Ferenc (a Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövegségnek ügyvezető elnöke) részletesen ismertette a kialakult személyi javaslatokat, majd a választmány levezető elnökként Dr. Igaz Ferencet (Bács-Kiskun megyei Horgászegyesületek Szövetsége) bízta meg a tisztújítás procedúrájának lebonyolításával. A jelölő bizottsági értekezleteken elhangzottak alapján, a nagymértékben megnövekedett munkafeladatok és a szerteágazó teendők miatt a választmány öt alelnök jelölése mellett döntött.

A választás eredményeként a következő ciklusra új személyi összetételű vezető tisztségviselők lettek megválasztva az alábbiak szerint:

Elnök:

  • Dr. Szűcs Lajos (Örkényi Horgász Egyesület elnöke, az új halgazdákodásról és a hal védelméről szóló törvény beterjesztője)

Alelnökök:

  • Bokor Károly (Horgász Egyesületek Baranya Megyei Szövetségének elnöke, horgász szakíró)
  • Dr. Dérer István (Bátonyterenye-Maconkai Szabadidő-és Sporthorgász Egyesület elnöke)
  • Fesztory Sándor (Sporthorgász Egyesületek Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Szövetségének ügyvezető igazgatója)
  • Kozári Miklós (Horgász Egyesületek Somogy Megyei Szövetségének alelnöke)
  • Láda Gáspár (Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetségének ügyvezető elnöke)

A felügyelő bizottság elnökének újra Dr. Nagy András, a Horgászegyesületek Budapesti Szövetségének elnöke lett megválasztva, míg az Etikai és Egyeztető Bizottság munkáját továbbra is Dr. Kilényi Géza fogja ellátni.

Vissza a cikkekhez....
 
 

Duna és Dráva folyó töltésen történő járműközlekedés rendje
bővebben.. pdf megnyitás
2017-05-11
Baranya Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság I. és II. osztálynak 2017. június 17-én (szombaton) kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2016-06-03
Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság az I. osztálynak 2016. június 18-án, míg a II. osztálynak 2016. június 19-én kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2015-10-09
2015. november 22-én kerül megrendezésre a II. Kökényi pergető verseny a Malomvölgyi I. (Kökényi tó) tavon. A versenyről bővebb információk: Mészáros András 30/663 1052 számon.
további részletek....
 
Mi a véleménye az online területi jegyek bevezetéséről?
Ideje volt modernizálni a területi jegyeket is, jól használható.
Jó volt a nyomdai úton előállított papír alapú területi jegy.
Ha nem kell nyomtatni az online jegyeket, akkor jó megoldás lesz.
 
 Vendég: 18
 Legújabb tagunk: Krisz. 9