Felhasználó név:  Jelszó:  Regisztráció Elfelejtett jelszó
 
 
 
 

 

Szép kártya elfogadó hely


 
2017-01-31   |   FEHOVA 2017. február 9-12.
Képtár megnyitása Idén a 23. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállításon a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „A” (fegyver, vadászat) és „C” (horgászat) pavilonjában 17 ország 272 kiállítója vonul fel.
Ízelítő a programokból:
  • Szendőfi Balázs bemutatja egyedülálló filmjét, a „Budapest halai”-t. A filmvetítésen maga az alkotó is részt vesz, így lehetőség nyílik személyes beszélgetésre is erről a különleges alkotásról és az épp zajló projektekről.
  • Bokor Károly a rablóhalas horgászat rejtelmeiről ad majd elő,
  • Döme Gábor bemutatja saját fejlesztéseit a nagyérdeműnek, 
  • Walter Tamás felidézi a 2016-os egyéni európa-bajnoki aranyérme és a csapat világbajnoki győzelem megszerzésének tanulságait a korábbi ifjúsági és immár felnőtt csapat világbajnoki címmel is bíró Csillag László társaságában, míg
  • Feeder egyéni világbajnokunk, Erdei Attila gyakorlati tanácsokkal látja el a töretlen népszerűségnek örvendő irányzat rajongóit.
  • Nem telhet el FeHoVa Lukácsi Béla és Dr. Kovács Adrián méltán népszerű pergető bemutatói nélkül, ez idén sem lesz másként! De jelen lesznek az Energo-csapat finomszerelékes ászai is, a többszörös finomszerelékes és feeder román bajnok Benzár Zsolt és európa-bajnokunk, Szilvási Szilárd, lehet majd tőlük kérdezni bátran!
Kiemelten szeretnénk felhívni figyelmüket a különböző kedvezményes belépőkre:

Kedvezményes jegy: 1500 Ft
A felnőtt kíséretében érkező 14 éven aluli gyermek, a nyugdíjas, a diákigazolvánnyal rendelkező fiatal, valamint a mozgáskorlátozottak és fogyatékkal élők részére a megfelelő igazolvány felmutatásával.

Kedvezményes jegy felnőtt csoportok részére: 1500 Ft/fő
Minimum 10 fős horgászegyesületi, horgász baráti csoportok részére lehetőség van kedvezményes csoportos belépő igénybevételére, mely 1.500 Ft/fő ellenében biztosítja a belépést .
A csoportnak a csatolt kupont kitöltve, egyidőben kell a kiállításra érkeznie és a pénztárnál a kitöltött kupon leadásával tudják megváltani a kedvezményes árú belépőket.

Csoportos diákjegy: 1000 Ft/fő
A min. 10 fős diákcsoportok érkezése esetén vehető igénybe diákigazolvány felmutatásával. Ennek igénybevételével az egyesületek gyerekcsoportokat is hozhatnak a kiállításra!

MAHOR kedvezmény kuponnal: 1500 Ft/fő
A Magyar Horgász februári számában (91. oldal) található egy leválasztható kupon, melyet kitöltve a pénztárnál igénybe vehető a kedvezményes belépő.

Napi felnőtt jegy 2500 Ft, (online kedvezményesen 2200 Ft)
Vissza az aktuálisokhoz....
 

Duna és Dráva folyó töltésen történő járműközlekedés rendje
bővebben.. pdf megnyitás
2017-05-11
Baranya Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság I. és II. osztálynak 2017. június 17-én (szombaton) kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2016-06-03
Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság az I. osztálynak 2016. június 18-án, míg a II. osztálynak 2016. június 19-én kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2015-10-09
2015. november 22-én kerül megrendezésre a II. Kökényi pergető verseny a Malomvölgyi I. (Kökényi tó) tavon. A versenyről bővebb információk: Mészáros András 30/663 1052 számon.
további részletek....
 
Mi a véleménye az online területi jegyek bevezetéséről?
Ideje volt modernizálni a területi jegyeket is, jól használható.
Jó volt a nyomdai úton előállított papír alapú területi jegy.
Ha nem kell nyomtatni az online jegyeket, akkor jó megoldás lesz.
 
 Vendég: 43
 Legújabb tagunk: gabb30