Felhasználó név:  Jelszó:  Regisztráció Elfelejtett jelszó
 
 
 
 

 

Szép kártya elfogadó hely


 
2017-04-25   |   Baranya megyei vadász- horgászmajális Mohács
Képtár megnyitása A hagyományosan megrendezésre kerülő megyei vadásznaphoz az idei évben az OMVK Baranya megyei Területi Szervezete, a Baranya megyei Vadásztársaságok Szövetsége, Mohács Város Önkormányzata mellett a Horgász Egyesületek Baranya megyei Szövetsége is bekapcsolódik a rendezvénybe. A rendezvény így a Baranya megyei vadász- horgászmajális nevet kapta.
A rendezvény, amely minden évben más helyszínen kerül megrendezésre, ez alkalommal Mohács városában (főtér és közvetlen környezet) kerül megtartásra, 2017. május 06-án, szombaton.
A vadászprogramok között - sok egyéb mellett - szarvas-bőgő, vadászkürt verseny, solymász, íjász kutyabemutató verseny is lesz. Horgászprogramok is színesítik a rendezvényt, leginkább gyermekek részvételére számítva, horgász totó, célba dobó verseny horgászbottal és rajzverseny kerül megtartásra.
„Vad és hal gasztrofesztivál” a rendezvény egyik legnagyobb érdeklődést kiváltó színfoltja lesz, amely 2017. május 06-án 09 órakor indul, 12 órakor kerülnek értékelésre az elkészült ételek, majd 16 órakor eredményhirdetésre kerül sor.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Mellékletek:  
Vissza az aktuálisokhoz....
 

Duna és Dráva folyó töltésen történő járműközlekedés rendje
bővebben.. pdf megnyitás
2017-05-11
Baranya Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság I. és II. osztálynak 2017. június 17-én (szombaton) kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2016-06-03
Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság az I. osztálynak 2016. június 18-án, míg a II. osztálynak 2016. június 19-én kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2015-10-09
2015. november 22-én kerül megrendezésre a II. Kökényi pergető verseny a Malomvölgyi I. (Kökényi tó) tavon. A versenyről bővebb információk: Mészáros András 30/663 1052 számon.
további részletek....
 
Mi a véleménye az online területi jegyek bevezetéséről?
Ideje volt modernizálni a területi jegyeket is, jól használható.
Jó volt a nyomdai úton előállított papír alapú területi jegy.
Ha nem kell nyomtatni az online jegyeket, akkor jó megoldás lesz.
 
 Vendég: 41
 Legújabb tagunk: gabb30