Felhasználó név:  Jelszó:  Regisztráció Elfelejtett jelszó
 
 
 
 

 

Szép kártya elfogadó hely


 
2017-05-22   |   Gyermeknapi horgászversenyek támogatása - Baranya megyei nyertesek
Képtár megnyitása A MOHOSZ honlapján nyilvánosságra hozta a  "MOHOSZ Horgászsuli - Gyermeknapi  horgászversenyek támogatása" címmel tagegyesületek részére kiírt pályázat nyerteseit. Baranya megyéből igen aktívak voltak az egyesületek, így összesen 10 Horgász Egyesület pályázott sikeresen:
1.    Abaligeti Horgász Egyesület
2.    Baksai Horgászegyesület
3.    Bicsérdi Horgász Egyesület
4.    Domolos-Zsibót Horgászegyesület
5.    Duna-Dráva Horgászegyesület
6.    Jenyei Horgász Egyesület
7.    Komlói Bányász Horgász Egyesület
8.    Szászvári Haladás Horgász Egyesület
9.    Szigetvári Dolgozók Horgász Egyesülete
10.  Tavasz Horgászegyesület Pogány

A MOHOSZ Elnöksége és a MOHOSZ Ifjúsági és Oktatási Szakbizottsága felhívásával a Magyar Horgász 2017. májusi számában megjelentetett tájékoztatás szerint a „MOHOSZ Horgászsuli Utánpótlás-nevelési és Oktatási Program (HUNOP) 2017-2018” keretében a gyermeknapi horgászversenyek 2017. évi támogatását hirdette meg, melynek fedezetét az Ifjúsági és Oktatási Szakbizottság elkülönített „Horgászsuli” céltámogatási alap, illetve a tárgyi állami céltámogatás biztosította.
A tárgyjutalomként átadandó, vissza nem térítendő támogatás - az esetlegesen fizetendő közterheket nem tartalmazó - keretösszege a MOHOSZ Elnökségének döntése alapján kedvezményes kiskereskedelmi beszerzési áron számítva 1.000.000 Ft, azaz egymillió forint.
A támogatás tagegyesületenként az 1-3. helyezettek díjazására, a gyermeknapi versenyek megrendezése során kiosztandó díjazásra az alábbi két korcsoportban lehet használni:
A: 7-10 évesek (I-IV. osztályos tanulók), B: 10-14 (V-VIII. osztályos tanulók).
A támogatás különböző horgászcikkek formájában biztosított, tárgyjutalomként nyújtott természetbeni juttatás (a továbbiakban: díj). Az elnyert támogatást a MOHOSZ a helyezettek (maximum 2x3=6 fő, de egy korcsoportban 5 főnél kevesebb induló esetében 1 fő) részére biztosítja a díjakat az I-II-III. helyezetteket tekintve 15.000-10.000-5.000 Ft értékben, összesen tehát egy versenyen minimum 15.000 Ft, maximum 60.000 Ft értékben. A korosztálynak megfelelő horgászcikkeket (spiccbot, bot, orsó, halas horgászpárna, horgászdoboz stb.) a MOHOSZ Ifjúsági és Oktatási Szakbizottsága választja ki, illetve rendeli meg.
A sikeres pályázatról visszaigazolást kapott tagegyesületek részére a díjakat postai úton szállíttatják ki a regisztrációs adatlapon megadott postacímre, legkésőbb a versenyt megelőző utolsó munkanapig. A postai kiszállítás díjmentes.
A lebonyolított horgászversenyről, a díjazások átadásáról a Támogatott a Támogató részére rövid szöveges szakmai beszámolót kell küldeni legkésőbb 2017. június 15-ig, elektronikus formában az ifjusag@mohosz.hu e-mail címre.
Szöveges szakmai beszámoló: tartalmazza a verseny korosztályonkénti tényleges létszámát (részvevők neve és e-mail címe), a programok, események rövid leírását, továbbá digitális formában (.jpg formátum) a MAHOR horgászmagazinban és a MOHOSZ webfelületen leközölhető képeket a verseny megrendezéséről és a díjazottakról.
Gratulálunk minden nyertesnek!
Vissza az aktuálisokhoz....
 

Duna és Dráva folyó töltésen történő járműközlekedés rendje
bővebben.. pdf megnyitás
2017-05-11
Baranya Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság I. és II. osztálynak 2017. június 17-én (szombaton) kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2016-06-03
Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság az I. osztálynak 2016. június 18-án, míg a II. osztálynak 2016. június 19-én kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2015-10-09
2015. november 22-én kerül megrendezésre a II. Kökényi pergető verseny a Malomvölgyi I. (Kökényi tó) tavon. A versenyről bővebb információk: Mészáros András 30/663 1052 számon.
további részletek....
 
Mi a véleménye az online területi jegyek bevezetéséről?
Ideje volt modernizálni a területi jegyeket is, jól használható.
Jó volt a nyomdai úton előállított papír alapú területi jegy.
Ha nem kell nyomtatni az online jegyeket, akkor jó megoldás lesz.
 
 Vendég: 29
 Legújabb tagunk: gabb30