Felhasználó név:  Jelszó:  Regisztráció Elfelejtett jelszó
 
 
 
 

 

Szép kártya elfogadó hely


 
2017-08-30   |   Dupla bronz a XXIV. Női Horgász Világbajnokságon
Képtár megnyitása A hétvégén, a szolnoki Alcsiszigeti Holt-Tiszán rendezték meg a 24. Női Horgász Világbajnokságot. A magyar lányokra a hazai pálya miatt igen nagy teher nehezedett, de remekül helyt állva csapatban és egyéniben is megszerezték a világbajnoki bronzérmet. Nehezen találni a szavakat, hiszen valóra vált a lányok, és a mi, - horgászsportért izguló szurkolók - titkolt vágya. A legfontosabb, hogy újból dobogóra álltak a lányok itthon hazai közönség előtt, legutóbb 2008-ban arannyal, most bronzéremmel a nyakukban. Sokan el sem tudják képzelni, milyen kiélezett, kemény verseny is volt ez. Talán a 3000 látogató, szurkoló, akik egy-egy napon kilátogattak az Alcsiszigeti Holt-Tiszához, kaphattak belőle egy kis ízelítőt. Kétszáz törpét megfogni, végig küzdeni nem csak magát a versenyt, de az azt megelőző tréningeket, készülni, szerelni, etetőanyagból bedobni napi 20 litert, nem törődni azzal, hogy szúr az a fránya ördög, csak tolni a rakóst, lendíteni a spiccbotot. A győzelmet nem csak akarták, mindent meg is tettek érte. A horgászat azonban nem síkfutás, itt a versenyző egyéni felkészültségén túl, sok minden másra is szükség van. Igen, szerencsére is. Nekünk ebből egy kis szelettel kevesebb jutott. Nem voltak igazán "aranyat" érő helyeink, de amit dobott a gép, abból kihoztuk a maximumot. Sokat tapasztalt, számos világversenyt megjárt versenyzőink között akadt újonc is, aki szintén helytállt. Azt gondolom, örülni kell az eredményünknek, mert nagyon megérdemelték a lányok!
A francia csapat kapitánya azt mondta, hogy az elmúlt 10 év legizgalmasabb világbajnokságán vannak túl, és nagyon örülnek az ezüstnek. Végre egy olyan pálya, ahol nem dől el a sorsolásnál minden, bárhonnan lehetett jól szerepelni. Sok volt a szúrós kis ördög? Kit érdekel már ez, ha fognak 2-300 darabot belőlük. Grammok, dekák döntöttek 3-4 helyezési szám között, és a végeredmény is nagyon izgalmasra sikeredett. A holland Anja Groot második egyéni világbajnoki címét szerezte meg, csapatban a spanyoloknak szólt a himnusz.
A végeredmények:
Csapat:
1. Spanyolország
2. Franciaország
3. Magyarország
Egyéni:
1. Anja Groot (Hollandia)
2. Hawryhuk Isabelle (Franciaország)
3. Kovács Hajnalka (Magyarország)
forrás: mohosz.hu
Vissza az aktuálisokhoz....
 

Duna és Dráva folyó töltésen történő járműközlekedés rendje
bővebben.. pdf megnyitás
2017-05-11
Baranya Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság I. és II. osztálynak 2017. június 17-én (szombaton) kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2016-06-03
Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság az I. osztálynak 2016. június 18-án, míg a II. osztálynak 2016. június 19-én kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2015-10-09
2015. november 22-én kerül megrendezésre a II. Kökényi pergető verseny a Malomvölgyi I. (Kökényi tó) tavon. A versenyről bővebb információk: Mészáros András 30/663 1052 számon.
további részletek....
 
Mi a véleménye az online területi jegyek bevezetéséről?
Ideje volt modernizálni a területi jegyeket is, jól használható.
Jó volt a nyomdai úton előállított papír alapú területi jegy.
Ha nem kell nyomtatni az online jegyeket, akkor jó megoldás lesz.
 
 Vendég: 45
 Legújabb tagunk: gabb30