Felhasználó név:  Jelszó:  Regisztráció Elfelejtett jelszó
 
 
 
 

 

Szép kártya elfogadó hely


 
2018-06-18   |   Klubcsapat világbajnokság a Maty-éren
Képtár megnyitása XXXVIII. Klubcsapatok Horgász Világbajnoksága a Maty-éren, 2018. június 23-24.
Az idei klub Világbajnokságra 28 nemzet csapatai adták le nevezésüket, így 140 versenyző vetélkedését szemlélhetik meg a látogatók.
Magyarországot a 2017-ben szintén a Maty-éren lebonyolított Klubcsapatok Országos Bajnokságának győztes csapata a  Hungarian COLMIC Team képviseli.
A csapat tagjai:
    Nagy Krisztián
    Újszászi Richard
    Kökény József
    Nagy Benedek
    Varga József Ifj.
A rendezvény programja június 18-án a csapatok regisztrációjával indul. Június 19. és 21. között azaz kedden, szerdán, és csütörtökön  az edzésekre kerül sor,  majd június 21-én délután fél hatkor a Maty-éren zajló megnyitóval veszi kezdetét a hivatalos program. Pénteken minden csapatnak - a versenyidővel megegyezően 10 és 14 óra között - kötelező edzésen kell részt vennie.
A Világbajnokság a nemzetközi szabályoknak megfelelően két verseny napon egy-egy négy órás fordulóban zajlik majd szombaton és vasárnap, tehát június 23- és 24-én 10 és 14 óra között. Minden forduló helyszíni mérlegeléssel és a fogott halak szabadon engedésével zárul.
A VB záró eseménye a Maty-éren június 24-én 19 órakor tartandó ünnepélyes eredményhirdetés lesz.
Az esemény minden érdeklődő számára nyitott és díjmentesen megtekinthető.
A gépkocsival érkező látogatók részére parkolni csak az Olimpiai Központ határain kívül lehetséges: a Röszkei úti főbejárat előtt, valamint a Bajai út felől az északi zárógát sorompója körül.
Minden érdeklődőt szertettel vár a rendezőség!
Szurkoljunk együtt az újabb magyar horgászsikerért!
Vissza az aktuálisokhoz....
 

Duna és Dráva folyó töltésen történő járműközlekedés rendje
bővebben.. pdf megnyitás
2017-05-11
Baranya Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság I. és II. osztálynak 2017. június 17-én (szombaton) kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2016-06-03
Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság az I. osztálynak 2016. június 18-án, míg a II. osztálynak 2016. június 19-én kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2015-10-09
2015. november 22-én kerül megrendezésre a II. Kökényi pergető verseny a Malomvölgyi I. (Kökényi tó) tavon. A versenyről bővebb információk: Mészáros András 30/663 1052 számon.
további részletek....
 
Mi a véleménye az online területi jegyek bevezetéséről?
Ideje volt modernizálni a területi jegyeket is, jól használható.
Jó volt a nyomdai úton előállított papír alapú területi jegy.
Ha nem kell nyomtatni az online jegyeket, akkor jó megoldás lesz.
 
 Vendég: 52
 Legújabb tagunk: gabb30