Felhasználó név:  Jelszó:  Regisztráció Elfelejtett jelszó
 
 
 
 

 

Szép kártya elfogadó hely


 
2018-07-23   |   Európa-bajnoki ezüstöt szerzett a magyar horgászválogatott
Képtár megnyitása A versenynapokat tekintve július 21-22. között a szlovéniai Radece adott otthont a XXIV. Horgász Európa-bajnokságnak. A magyar válogatott a 2016. évi hollandiai és a 2017. évi olaszországi EB-bronzérmek után, s nem utolsósorban az itt 2015-ben megszerzett világbajnoki ezüst okán ismét az esélyesség terhével vágott neki az ezúttal már 30 országot, az eddigi legnagyobb mezőnyt felvonultató újabb megmérettetésnek. Nos, a magyar csapat végig magabiztos, kiegyenlített versenyzéssel a tavalyi bronzot ezúttal ezüstre tudta „becserélni”, sőt egyéniben is sikerült egy szépen csillogó bronzérmet szerezni Csöregi Balázs jóvoltából! A magyar válogatott Szénási Béla kapitány, Walter Tamás másodkapitány, Polyák Csaba manager, valamint a versenyzőket illetően Csillag László, Csöregi Balázs, Nagy András, Szákovics Imre, Ujszászi Richárd, ifj. Varga József összetételben 35 pontot szerzett a kontinensbajnok Olaszország (29 pont) után, de a 42 pontos Angliát már magabiztosan megelőzve. Csöregi Balázs a 2 pontos olasz Guiliano Prandi, valamint a 3 pontos orosz Youri Sipstov mögött szintén 3 ponttal ért fel a dobogóra.

Ismét sokan fogtak össze annak érdekében, hogy a nemzeti válogatott felkészülése gördülékeny, sikeres legyen. A MOHOSZ ezúttal is köszönetet mond az Emberi Erőforrások Minisztériumának, az Agrárminisztériumnak, továbbá a „Magyar Csapat” szövetségi sporttámogatási rendszer partner cégeinek, akik biztosították a szakmaiság mellett elengedhetetlenül szükséges pénzügyi hátteret, így a csapat jó eredményéhez szükséges háttéremberek, segítők kiutaztatását, valamint az előzetes helyszíni edzéslehetőség biztosítását is.

Ezen eredménnyel ismét sikerült bizonyítani, hogy a folyamatosan bővülő, már mintegy 450.000 fős szabadidős bázisra épülő magyar horgászsport nemzetközi szinten tartósan a közvetlen élmezőnyben szerepel, s ezáltal méltó módon képviseli Magyarországot, az eredményességet tekintve vetekedve bármely tradicionális nemzeti sikersportággal. Folytatás - remélhetőleg hasonló sikerekkel - legközelebb augusztus elején az olaszországi Modenában, az utánpótlás világbajnokságokon!
Forrás: mohosz.hu
Vissza az aktuálisokhoz....
 

Duna és Dráva folyó töltésen történő járműközlekedés rendje
bővebben.. pdf megnyitás
2017-05-11
Baranya Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság I. és II. osztálynak 2017. június 17-én (szombaton) kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2016-06-03
Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság az I. osztálynak 2016. június 18-án, míg a II. osztálynak 2016. június 19-én kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2015-10-09
2015. november 22-én kerül megrendezésre a II. Kökényi pergető verseny a Malomvölgyi I. (Kökényi tó) tavon. A versenyről bővebb információk: Mészáros András 30/663 1052 számon.
további részletek....
 
Mi a véleménye az online területi jegyek bevezetéséről?
Ideje volt modernizálni a területi jegyeket is, jól használható.
Jó volt a nyomdai úton előállított papír alapú területi jegy.
Ha nem kell nyomtatni az online jegyeket, akkor jó megoldás lesz.
 
 Vendég: 10
 Legújabb tagunk: gabb30