Felhasználó név:  Jelszó:  Regisztráció Elfelejtett jelszó
 
 
 
 

 

Szép kártya elfogadó hely


 
2019-02-26   |   Letölthető Drávai mobilapplikáció
Képtár megnyitása Az alkalmazás ideális a kajakosok / kenusok, horgászok, turisták és mindazok számára, akik érdeklődnek a Dráva-folyó, illetve a környezetében található látnivalók iránt. Látogasson el a Drávához, tudjon meg minél többet a területről és fedezze fel a számtalan lehetőséget, amit a régió tartogat. Töltse szabadidejét e csodálatos, háborítatlan határvidéken, ahol minden megtalálható, ami egy pihentető nyaralás elengedhetetlen feltétele.
Az interaktív alkalmazás tartalmazza a Dráva-folyó hajózási térképét, illetve a környező magyar és horvát oldali területek turisztikai látványosságait, éttermeket, szállásokat, kikötőket és sok más érdekességet. Az applikáció segítségével biztonsággal evezhet, hajózhat a folyón, vagy csodálhatja rabul ejtő szépségét a környező kerékpárutakról. Továbbá részletes információt nyújt a településeken található szolgáltatásokról (rendőrség, kórházak, posták címei, telefonos és e-mail elérhetőségei). Az applikációban a fentiek mellett a Dráva folyón található magyar és horvát oldali vízmércék révén az aktuális vízállásokról is tájékozódhat.
Az alkalmazás lehetővé teszi különböző szűrők engedélyezését/letiltását, kedvencek hozzáadását, illetve automatikusan mutatja az érdeklődésének megfelelő legközelebbi pontokat aktuális helyzetéhez képest.
A mobilapplikáció az alábbi linken keresztül telepíthető az Android és iOS mobilra is.
Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.codecons.drawa
iOS:
https://itunes.apple.com/us/app/drawa/id1448374025?ls=1&mt=8

A három nyelvű Drávai turisztikai kalauz az alábbi hivatkozásról letölthető:
http://vpf.vizugy.hu/reg/ddvizig/doc/Brosura_DRAWA.pdf
Vissza az aktuálisokhoz....
 

Duna és Dráva folyó töltésen történő járműközlekedés rendje
bővebben.. pdf megnyitás
2017-05-11
Baranya Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság I. és II. osztálynak 2017. június 17-én (szombaton) kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2016-06-03
Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság az I. osztálynak 2016. június 18-án, míg a II. osztálynak 2016. június 19-én kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2015-10-09
2015. november 22-én kerül megrendezésre a II. Kökényi pergető verseny a Malomvölgyi I. (Kökényi tó) tavon. A versenyről bővebb információk: Mészáros András 30/663 1052 számon.
további részletek....
 
Mi a véleménye az online területi jegyek bevezetéséről?
Ideje volt modernizálni a területi jegyeket is, jól használható.
Jó volt a nyomdai úton előállított papír alapú területi jegy.
Ha nem kell nyomtatni az online jegyeket, akkor jó megoldás lesz.
 
 Vendég: 49
 Legújabb tagunk: gabb30