Felhasználó név:  Jelszó:  Regisztráció Elfelejtett jelszó
 
 
 
 

 

Szép kártya elfogadó hely


 
2020-06-22   |   Spartan Race akadályfutó verseny a hétvégén Orfűn
Képtár megnyitása 2020. június 27-28-án Spartan Race akadályfutó versenyt rendeznek Orfű területén, amely érinti a Pécsi-tó kis részét, a sziget körüli vízfelületet is. A versenyen a két nap a szervezők tájékoztatása szerint 4000 felnőtt és 550 gyermek induló részvételével számolnak!
Az érintett helyszínről mellékeltek egy térképet. A versenyzők a zöld színű útvonalon fognak futni mindkét napon, ennek részeként az Orfűi-patakból bemennek a Pécsi-tóba, majd át a szigetre. A szigetről átmennek a térképen jelöltek szerint a tó túloldalára. A sziget parkolók (kékkel jelölt területek) felőli kisebb része el lesz kerítve, ott több akadály is helyet kap majd. A lovaspálya és a versenyközpont között a sárgával jelölt úton fognak közlekedni a versenyzők, ezen szakaszon a két versenynapon élénk gyalogos forgalomra kell számítani. A Dollár út rózsaszínnel jelölt szakaszát a két versenynapra lezárják az autóforgalom elől.
2020. június 27-28-án, most hétvégén a Spartan Race verseny miatt, a Pécsi-tó érintett szakaszán (térképen jelölt sziget körüli vízterületen) a horgászat nem megengedett! A tó többi része horgászható.
Kérjük, igyekezzünk jó példát mutatva toleránsan, horgászokhoz méltóan hozzájárulni a nemzetközi verseny sikeres lebonyolításához!
Versenyről további információ itt található.
Mellékletek:  
Vissza az aktuálisokhoz....
 

Duna és Dráva folyó töltésen történő járműközlekedés rendje
bővebben.. pdf megnyitás
2017-05-11
Baranya Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság I. és II. osztálynak 2017. június 17-én (szombaton) kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2016-06-03
Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság az I. osztálynak 2016. június 18-án, míg a II. osztálynak 2016. június 19-én kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2015-10-09
2015. november 22-én kerül megrendezésre a II. Kökényi pergető verseny a Malomvölgyi I. (Kökényi tó) tavon. A versenyről bővebb információk: Mészáros András 30/663 1052 számon.
további részletek....
 
Mi a véleménye az online területi jegyek bevezetéséről?
Ideje volt modernizálni a területi jegyeket is, jól használható.
Jó volt a nyomdai úton előállított papír alapú területi jegy.
Ha nem kell nyomtatni az online jegyeket, akkor jó megoldás lesz.
 
 Vendég: 44
 Legújabb tagunk: gabb30