Felhasználó név:  Jelszó:  Regisztráció Elfelejtett jelszó
 
 
 
 

 

Szép kártya elfogadó hely


 
2021-08-10   |   MOHOSZ 43. Országos Ifjúsági Horgásztábor-Pécsi tó
Képtár megnyitása 2021. augusztus 01. és 07. között zajlott le a MOHOSZ 43. Országos Ifjúsági Horgásztábora a Pécsi tavon. A táborba a MOHOSZ tagszövetségei által megrendezett ifjúsági viadalok dobogós helyezettjei nyertek meghívást. A 35 fiatalt a MOHOSZ Ifjúsági és Oktatási Szakbizottságának tagjai fogadták Orfűn, a Pécsi-tónál immár második alkalommal. Örömteli, hogy idén négy lány is részt vett a viadalok országos döntőjén. A tábor résztvevők sok fogott hallal, gazdag élményekkel térhettek haza.
A szombati eredményhirdetésen Bokor Károly, a MOHOSZ alelnöke köszöntötte a résztvevőket. A versenyszámok nyertesei, illetve összetettben az első tíz helyezett kupákat és értékes horgászfelszereléseket vehettek át.
Baranya megyét képviselő Nagy-Bodzsár Ákos az összetett versenyben az előkelő második helyen végzett, gratulálunk neki, illetve minden résztvevőnek, szervezőnek, segítőnek jár az elismerés!
Köszönjük a Pécsi tavi horgászok türelmét, amit a tábor ideje alatt tanúsítottak a résztvevők felé!
Vissza az aktuálisokhoz....
 

Duna és Dráva folyó töltésen történő járműközlekedés rendje
bővebben.. pdf megnyitás
2017-05-11
Baranya Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság I. és II. osztálynak 2017. június 17-én (szombaton) kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2016-06-03
Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság az I. osztálynak 2016. június 18-án, míg a II. osztálynak 2016. június 19-én kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2015-10-09
2015. november 22-én kerül megrendezésre a II. Kökényi pergető verseny a Malomvölgyi I. (Kökényi tó) tavon. A versenyről bővebb információk: Mészáros András 30/663 1052 számon.
további részletek....
 
Mi a véleménye az online területi jegyek bevezetéséről?
Ideje volt modernizálni a területi jegyeket is, jól használható.
Jó volt a nyomdai úton előállított papír alapú területi jegy.
Ha nem kell nyomtatni az online jegyeket, akkor jó megoldás lesz.
 
 Vendég: 31
 Legújabb tagunk: Szaboi353